RELATIETHERAPIE

Alles wat een relatie aangaat moeten we zelf uitvinden ondervinden. Er wordt je niet geleerd wat je van een ‘goede relatie’ kan verwachten. Je hebt waarschijnlijk het voorbeeld van ouders of schoonouders. Maar wat past er nou daadwerkelijk bij jou? En bij jullie als koppel?

Willen jullie als koppel werken aan het verbeteren van je relatie als een soort APK onderhoudsbeurt? Wil je je relatie starten met relatietherapie en neem je allebei wat mee in je rugzak? Of zijn er redenen, bijvoorbeeld in de communicatie, waarom je aan je relatie wil werken?

In al deze gevallen kun je met het Houd me vast programma in 7 gesprekken grote stappen maken. Een veerkrachtige, intens bevredigende relatie is geen droom, maar een haalbaar doel voor ons allemaal. Het beste resultaat behaal je wanneer jullie je durven open te stellen naar elkaar, en ook de diepere lagen in je emotie durft aan te raken.

Het Houd me vast programma is niet inzetbaar in het geval er sprake is van geweld, een verslaving of een buitenechtelijke relatie en wanneer jullie op het punt staan om uit elkaar te gaan. Dan kun je beter in relatietherapie gaan.

 

HOUD ME VAST PROGRAMMA

Het 'Houd me vast programma' is voor jullie, dus één koppel per afspraak. Dit kan ook online. Na het intakegesprek volgen er nog 7 gesprekken volgens de succesvol bewezen EFT methode. Om in deze 7 gesprekken het programma af te maken, krijg je ook opdrachten mee. Wil je dit niet? Dan hebben we meer tijd gezamenlijk nodig.

De kosten voor het pakket van 7 gesprekken met max. 1,5 uur per gesprek is € 1199,- per stel.

 

RELATIONSHIP RETREAT IN GRIEKENLAND

Een Relationship Retreat in Griekenland voor maximaal 4 koppels. Tijdens deze vakantie gaan we in 7 Houd-me-vast bijeenkomsten, in totaal 18 uur actief met jullie relatie aan de slag. We starten de bijeenkomsten met een plenair gedeelte, waarna je in voldoende privacy als koppel met jullie relatie aan het werk gaat. Je kunt ervoor kiezen om iets over jouw relatie met de groep te delen, maar dit hoeft niet. 

Waarom op Lesbos in Griekenland? Even weg zijn uit je eigen omgeving, een vakantie succesvol laten eindigen, een eiland dat rust heeft, je ‘moet’ niks, bent even weg van andere verplichtingen, tijd hebben voor elkaar.

Petra, een kustplaats op Lesbos, is een bestemming waar ik al 20 jaar kom en veel mogelijkheden heb om een mooi programma voor jullie neer te zetten. Ook is er mogelijkheid om een Nederlandstalige oppas aan te vragen.

Wat krijg je tijdens de Relationship Retreat?

Een online intake gesprek (voorafgaand)
17 uur begeleiding
7 bijeenkomsten
Lunch is inbegrepen

 

De volgende programma's staan in 2023 gepland:

Dinsdag 13 tot en met donderdag 15 juni
Zaterdag 12 tot en met maandag 14 augustus
Zaterdag 30 september tot en met maandag 2 oktober

 

Vanwege de continue prijsveranderingen, verschillende wensen van koppels qua reisduur, de ruime keuze uit accommodaties en uitgebreide reglementen in de reisbranche, is de reis en accommodatie niet inbegrepen in de prijs. Je kunt contact op met mij opnemen voor tips en overleg.

De kosten voor de Relationship Retreat zijn € 899,- per persoon.

 

Wat is de ‘Houd-me-vast methode’?

Gedurende de gesprekken zetten we een diepgaand veranderingsproces in. We kijken naar de jouw stijl van hechting en wat er ‘onder stress’ met jou in je relatie gebeurd. In de gesprekken oefenen we stapsgewijs om de emotionele verbinding met je partner te versterken. Om dit proces te ondersteunen maken we gebruik van enkele mindfulness elementen. Écht verbonden zijn met elkaar is het doel. Je krijgt praktische handvatten die je kunt toepassen in het dagelijkse leven. Door het Houd me vast programma te volgen zijn jullie in staat om samen de kwaliteit van jullie relatie vast te blijven houden en te optimaliseren.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.